Musical Award

Frans Heemskerk musical awardIn 2009 was Frans de trotse winnaar van een John Kraaijkamp Musical Award voor beste Muziek/ Arrangementen voor de M-lab musical ‘The Wild Party’!

“Wie met een dergelijke minimale bezetting zo’n brede waaier van energieke en subtiele verschillen hoorbaar kan maken, bewijst zijn topkwaliteit als musical-arrangeur. De diversiteit in klankkleuren van dit kwartet werkt perfect ondersteunend voor de verschillende karakters in het stuk en in het muzikale palet versterkt Frans Heemskerk de dramaturgische opbouw en de keuzes in de verhaallijn. Tegelijkertijd gaat de muzikale klank van The Wild Party van het begin tot het einde hand in hand met de handelingen, waardoor het geheel aaneen wordt gesmeed tot een oog- en oorstrelende harmonische theatraliteit.”